Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Зустрічаємо новий Mercedes GLE

За декілька тижнів до початку міжнародного автошоу у Парижі, німецька компанія Mercedes розсекретила свою новинку під назвою GLE, яка презентує легендарний бренд у классі повнорозмірних преміум кроссоверів. Очікується, що головним конкурентом для Mercedes GLE стане всім відомий засновник цього класу автомобілів на ім҆ я BMW X5. Придбати нове покоління Mercedes GLE можна буде одразу по завершенню паризького автосалона у жовтні цього року.

За попередньою інформацією, німецький виробник привезе до Парижу декілька варіантів GLE, оснащених чотирьма, шістьма і навіть восьми циліндровими бензиновими двигунами, також ми побачимо новий дизельний силовий агрегат та гібрид. Звісно, що найбільше привертатиме увагу клієнтів дизайн екстер҆ єру та інтер҆ єру, які кардинально змінилися. На відміну від конкурентів BMW X5 та Audi Q7, в Mercedes не пішли шляхом еволюції дизайну, а повністю переглянули стиль нового кроссовера. Mercedes GLE нового покоління отримав видозмінену радіаторну решітку та агресивні світлодіодні фари, які гармонійно поєднанні у єдиному та водночас сучасному стилі.

Серед технічних особливостей GLE можна назвати збільшення колісної бази на 8 см, що в свою чергу повинно призвести до ще більш витонченої плавності ходу. На борту кроссовера очікується поява цілого комплексу нових систем та функцій серед яких Active Distance Assist, система повного приводу 4Matic та активний Stop-and-Go Assist. Сюди ж можна додати гідропневматичну підвіску E-Active Body Control, яка в залежності від потреби робить їзду на GLE комфортною або спортивною. Для тих, кому технічні особливості не так цікаві, буде важливо знати, що об҆ єм багажного відсіку нового Mercedes GLE становить рекордні 825 літрів.

Інтер҆ єр має надсучасну архітектуру, яка є продовженням розвитку кокпіту від флагманського седану S-Class. Попереду уентральної консолі розмістилися два 12,3-дюймових екрана, які ніби огортають водія. Якість матеріалів обробки знаходиться на високому рівні і за цим показником новий GLE може стати еталоном у сегменті преміум кроссоверів. В темний час доби інтер҆ єр перетворюється в кабіну літального апарата чи розкішної яхти.

Серед двигунів передбачених для нового Mercedes GLE найбільш оптимальними є 6-циліндровий бензиновий та 4-циіндровий дизельний агрегат. Бензиновий GLE 450 4Matic має мотор з системою 48-вольтовою опцією на 360 к.с., а дизельний GLE 300 d пропонує 220 к.с. В парі з моторами постачається 9-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей. Згодом лінійка моторів поповниться версією GLE 350 гібрид, яка на основі дизельного двигуна додасть електромотор.

Очікується, що дизельний GLE початкового рівня коштуватиме у Європі від 60 000 євро…

12.09.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Зустрічаємо новий Mercedes GLE

Політика конфіденційності